Avokado Deviled Eggs
Våra Deviled Eggs är djävulskt goda. Servera äggen med avokado- och gräslöksfyllning som förrätt.
Preparatet:
- Koka äggen i 10 minuter tills de är hårdkokta och skölj av dem direkt med kallt vatten. Skala de avsvalnade äggen och dela dem på längden. Lyft försiktigt ur äggulorna och lägg dem i en skål.
- Dela avokadon på mitten. Häll avokadoköttet med 50 ml vatten i skålen med äggulorna och blanda väl. Blanda tills du har fått en jämn massa. Smaka av med senap, äppelcidervinäger, Hermesetas Flytande, salt och peppar.
- Häll den färdiga krämen i en spritspåse och fyll de tomma ägghalvorna med den. Garnera med nymalen peppar och gräslök.
Allmän information
Ingredienser
Ägg ,storlek L
6 st.
Avokado
0,5 (ca 50 g)
Vatten
50 ml
Senap
2 tsk
Äppelcidervinäger
1 tsk
Hermesetas Flytande
5 droppar
Salt & peppar
Gräslök
2 msk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
2415
402
kcal
575
96
Protein g
42.5
7
Kolhydrat g
5
1
Fett g
42.5
7