Melonglass på pinne med mynta
Sommarkänsla ur frysen: Förvandla helt enkelt nätmeloner, citronsaft, citronskal och mynta till fruktig pinnglass.
Preparatet:
- Skär bort skalet på nätmelonen, kärna ur den och mixa den fint i en köksmaskin tillsammans med Hermesetas Lättströ, citronsaft, citronskal och mynta ca 60 sekunder på högsta nivån.
- Fördela melonmassan i 6 glassformar, stick ner pinnar i formarna och låt dem bli genomfrysta i frysen.
Allmän information
Ingredienser
Nätmelon
1/2 (ca 400 g melonfruktkött)
Hermesetas Lättströ
2 msk
Citronsaft
2 msk
Citronskal
1 tsk
Mynta
1 msk
Näringsvärde
Recept:
Del:
kJ
630
105
kcal
150
25
Protein g
3
0.5
Kolhydrat g
33.5
5.5
Fett g
0.5