Tiramisu
TILLAGNING:
Häll äggulor och Hermesetas Lättströ i en skål och vispa tills blandningen är ljus och tjock. Tillsätt mascarponen och vispa tills blandningen är slät och jämn. Häll äggvitorna i en ny skål och vispa tills de är luftiga och styva. Vänd försiktigt ner äggvitorna i mascarponeblandningen utan att förlora volymen.
Blanda kaffe och Amaretto i en skål. Doppa snabbt ett Ladyfinger i kaffeblandningen och lägg den i botten av ett fat eller en kakform (cirka 24×15 cm). Fortsätt tills hela bottnen är täckt av ett lager Ladyfingers. Häll hälften av mascarponekrämen ovanpå lagret med Ladyfingers och sprid ut så att den fördelas jämnt. Upprepa sedan med ett nytt lager Ladyfingers och avsluta med att fördela resten av mascarponekrämen ovanpå.
Ställ kakan i kylskåpet i minst 4 timmar, gärna över natten. Pudra kakan med kakaopulver före servering.