Engelsk bärdessert
TILLAGNING:
Värm ugnen till 190ºC och klä 6 små kakformar med pappersformar. Vispa margarinet tillsammans med Hermesetas Lättströ. Blanda ägget med lite mjöl och tillsätt det. Sikta resten av mjölet tillsammans med bakpulvret och vänd ned det i blandningen. Dela upp smeten i formarna och grädda i 15 minuter, tills kakorna är bruna och pösiga. Låt svalna.
Häll äggulor, Hermesetas Lättströ och majsmjöl i en skål och vispa ihop. Värm mjölken och blanda den i äggsmeten, lite i taget. Häll tillbaka vätskan i kastrullen och koka upp krämen under omrörning. Koka den tills den tjocknar. Täck över krämen med en bit fuktat bakplåtspapper och låt den svalna. Rör i Malibu om så önskas. Ta bort pappersformarna från kakorna före servering. Bryt sönder kakorna lite och lägg dem i 6 dessertskålar. Blanda frukten och dela upp den i skålarna. Spara några bitar till dekoration. Skeda över juicen. Lägg till sist på ett lager kräm och toppa med rostad kokos och resten av frukten. Bör ätas samma dag.