Chokladcrisp
TILLAGNING:
Värm ugnen till 180 °C.
Låt lågkalorismöret mjukas upp och tillsätt Hermesetas Lättströ. Vispa tills blandningen är lätt och pösig. Tillsätt ägget lite i taget och vispa ordentligt mellan gångerna. Blanda i det siktade mjölet och kakaon. Till sist blandar du i cornflakes. Smeten är ganska hård, så var försiktig när du blandar i cornflakes så att de inte krossas för mycket. Skeda upp teskedsstora bollar av smeten på smorda bakplåtar och grädda i 10-15 minuter eller tills kakorna är lätt bruna. Flytta dem till ett bakgaller för att svalna. Smält chokladen i en liten skål, antingen i vattenbad eller i mikrovågsugnen. När kakorna har kallnat sätter du en klick choklad på varje kaka och toppar med en valnötshalva.
Obs: Kakorna smakar bäst när de är nybakade, de blir väldigt smuliga efter ett tag.